MKÜ Rektörü Prof. Dr. Güder: "Geleceğin Nitelikli Insan Kaynaklarınıyetiştirmek Içinbütün Imkan Ve Olanaklarımızıseferber Ediyoruz"

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, geleceğin nitelikli insan kaynaklarını yetiştirmek için bütün imkan ve olanakları

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, geleceğin nitelikli insan kaynaklarını yetiştirmek için bütün imkan ve olanakları seferber ettiklerini belirtti.

Güder, MKÜ Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen "Nitelikli Yüksek Öğretim İçin Üniversite-Kamu-Hatay Elele Çalıştayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, ilerlemiş ülkeler seviyesine erişme ve hatta onları geçme içinde olan Türkiye'nin üzerine düşmesi gereken en önemli dayanağının gençler olduğunu söyledi.

Mustafa Kemal Üniversitesi olarak seçkin bir grup oluşturma gayreti içinde olduklarını ifade eden Rektör Güder, "Geleceğin nitelikli insan kaynaklarını yetiştirmek için bütün imkan ve olanaklarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimizin yükseköğretim faaliyetlerini yürüteceği ortamların fiziksel niteliği yanında ruh ve beden sağlığını da dikkate alarak onların sosyo-kültürel yapılarını korumaya çalışmaktayız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emin Sansar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: