MKÜ Yemen'de Fuara Katıldı

Mustafa Kemal Üniversitesi'nin (MKÜ) Yemen'de düzenlenen Türk Eğitim Fuarına katıldığı bildirildi.

Mustafa Kemal Üniversitesi'nin (MKÜ) Yemen'de düzenlenen Türk Eğitim Fuarına katıldığı bildirildi.

MKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, 3-7 Mart tarihleri arasında Türk üniversitelerinin de yer aldığı Yemen Türk Büyükelçiliği'nin koordinasyonuyla Yemen'de yapılan fuarda Türkiye'den 36 üniversitenin stant açtığı kaydedildi.

MKÜ'yü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Can, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Osman Şahin ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Muharrem Keskin'in temsil ettiği fuarda, üniversitedeki eğitim olanakları, fiziki alt yapı ve bilimsel çalışmalarla ilgili bilgiler verildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Fuarda, MKÜ'deki fakültelerinin İngilizce ve Arapça tanıtım broşürlerinin dağıtıldığı ve büyük beğeni topladığı bildirildi.

Muhabir: Halit Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: