MKÜ'de Yeni Yıl Konseri

Mustafa Kemal Üniversitesi'nde (MKÜ) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Orkestrası ve Korosu tarafından yeni yıl etkinliği kapsamında konser verildi.

Mustafa Kemal Üniversitesi'nde (MKÜ) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Orkestrası ve Korosu tarafından yeni yıl etkinliği kapsamında konser verildi. MKÜ Basın Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, MKÜ İskenderun Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı'nda düzenlenen etkinlikte, Öğretim Görevlisi Okay Özdağ, “Romance’’ ve ‘’Yenice Yolları’’ adlı eserini solo gitarıyla seslendirdi. Daha sonra koro ekibinden Buğra Çakır, Sara Fındık, İlknur Baltacı ve Meryem Emektaş solo performanslarını sergilediği etkinlikte yabancı eserler de seslendirildi. İskenderun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Tülin Ural, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin Reyhanoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı konserde Garnizon Komutanı Atınç, Orkestra Şefi Valentyn Trofimov’a ve ekibine çiçek takdim ettti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz