MKÜ'lü Öğrenciler OSTED'in Konuğu Oldu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Gıda Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği’ni (OSTED)...

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Gıda Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği’ni (OSTED) ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren MKÜ Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. E.Ayşe Özer, “Gıda mühendisliği bölümü olarak Osmaniye’ye bir teknik gezi düzenlemek istedik. Teknik elemanlara yönelik çok güzel ve faydalı faaliyetler yapan OSTED yöneticilerine bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

OSTED Gıda Kulübü Başkanı Onur Tenekeci ise mimar, mühendis ve teknik elemanlara yönelik bir çok faaliyetler gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Bu gezilerin öğrencilerin öğrendiklerini pratikte görmelerine yardımcı olduğunu aktaran Tenekeci, “Ayrıca ileride çalışacakları ortamları şimdiden görmüş oluyorlar. Yine önümüzdeki aylarda öğrencilere yönelik kurslar, seminerler ve teknik geziler düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: