MMO ile BUFSAD’dan sanatsal işbirliği

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi ile Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi ile Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf sergisi, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle açıldı.
Serginin açılışı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bursa İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart ve BUFSAD Başkanı Utku Kaynar tarafından yapıldı.
MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, MMO ile BUFSAD işbirliğinde hazırlanan 2. kur ileri fotoğraf sergisine destek vermekten son derece mutlu olduğunu belirtti.
İbrahim Mart, BAOB’daki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin arttırılması amacıyla bu sergiyi desteklediklerini ifade etti. BUFSAD ile birlikte çalışmaktan memnun olduğunu yineleyen Mart, “BUFSAD ile başka bir yakınlığımız da Başkan Utku Kaynar’ın MMO üyesi olması. BUFSAD bünyesindeki çalışmalara da çok sayıda üyemiz aktif olarak katılmakta. Tüm bunlar, işbirliğimize ayrı bir önem katıyor.” dedi.
BUFSAD Başkanı Utku Kaynar ise derneğin yılda yaklaşık 800 öğrenciye eğitim verdiğini belirterek, bu öğrencilerin 150 kadarının ileri fotoğraf seminerine katıldığını bildirdi. Kaynar, yaklaşık 50 fotoğraftan oluşan serginin, aynı zamanda ileri fotoğraf seminerine katılanların mezuniyet sergisi olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz