Mmo İle Uğur Eğitim Kurumları Protokol İmzaladı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ile Uğur Eğitim Kurumları arasında protokol imzalandı.Protokole, MMO Samsun...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ile Uğur Eğitim Kurumları arasında protokol imzalandı.

Protokole, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Uğur Eğitim Kurumları Şube Geliştirme Müdürü Serap Can imza koydu.

MMO Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzalanan protokol gereği Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyeleri ve çocuklarının katılacakları SBS, KPSS, ÖSS, YDS programlarında yüzde 30, etüt programlarında ve butik dershanede yüzde 10, lise kayıtlarında ise yüzde 10 indirimden faydalanacaklar.

Reklam
Reklam

Protokolle ilgili olarak bilgi veren MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, üye ve çocuklarına yönelik olarak Uğur Eğitim Kurumları ile protokol imzaladıklarını ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin kurumlarla işbirlikleri ve ortak çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Uğur Eğitim Kurumları Şube Geliştirme Müdürü Serap Can ise Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile yapılan protokol ile oda üyelerinin yakınları ve çocuklarına güzel ve kaliteli eğitim hizmeti verileceğini ve Uğur Eğitim Kurumları’nın her şubesinden uygun koşullarda faydalanabileceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: