Mmo Samsun Şubesi Okul Gibi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, MİEM kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına “Doğalgaz...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, MİEM kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu” ile devam ediyor.

“MMO Ana Yönetmelik ve yönetmelikleri, mühendislik etiği, doğalgazın tanımı ve kullanımı, doğalgaz iç tesisat projelendirme esasları ve doğalgaz iç tesisat uygulama esasları” oluşan konu başlıkları ile düzenlenen eğitimin sunumu MMO MİEM Kurs Eğitmeni Mak. Yük. Müh. Behçet Bal tarafından verildi. Eğitime Samsun, Amasya, Ordu, Tokat, Ankara ve İzmir’den toplam 28 makine mühendisi katılıyor. Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetki Belgesi” verilecek.

Reklam
Reklam

Kursla ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Cem Gürel, MMO Samsun Şube olarak üyelerin beklentisi ve bölgesel gelişmeler doğrultusunda MİEM Kursları planladıklarını, yeterli katılımın sağlanması durumunda bağlı temsilciliklerde de kurslar açarak üyelerin katılımının sağlandığını açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: