Mmo Üyeri Tiyatro Gösterisi İle Stres Attı

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisinde Makine Mühendisleri Odası üyeleri keyifli dakikalar...

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisinde Makine Mühendisleri Odası üyeleri keyifli dakikalar geçirdi.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tiyatro Salonunda gerçekleşen gösteriye çok sayıda davetli katıldı. Erciyes Üniversitesi Öğrencileri tarafından oluşan Tiyatro Grubunun sahneye koyduğu “Kaç Baba Kaç” adlı oyun Ülkemizde ilk defa usta tiyatrocu Haldun Dormen tarafından sahnelenmişti.

Tiyatronun açılış konuşmasının yapan Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Mustafa Özkan; Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde meydana gelen hain saldırıyı kınadı.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin sınırlarında yaşanan kargaşalar nedeniyle tehdit altında olduğunu vurgulayan Mustafa Özkan, “Yetkililer biran evvel olayı sonuçlandırıp, tekrarın yaşanmaması adına sorumlularına gereken ne varsa yapılmalıdır. Türkiye büyük bir ülkedir ve bunu test etmek isteyenler yanlış yoldadır. Milli Birlik ve Beraberliğimize kast edenler bu büyüklük altında er ya da geç ezilecekler” diye konuştu.

Özkan, “Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi olarak, gerek teknik, gerek sanayi, gerekse mesleki konularda çalışmalar yapmayı kendine amaç edindiğimiz kadar, üyelerimizin bir araya geleceği böylesine sosyal ve kültürel etkinlikler yapmayı da bir vazife olarak görüyoruz” dedi. Şube Başkanı Mustafa Özkan, bu tür çalışmalara üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Tiyatro sonunda oyunda emeği geçen Erciyes Üniversitesi Öğrencileri adına Muhlis Emre Kipman’a Makina Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Özkan tarafından teşekkür çiçeği ve plaketi takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz