Mmo Yozgat İl Temsilciliği Lpg Dolum Boşaltım Kursu Düzenledi

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) il temsilciliği LPG sektöründe çalışan personellere yönelik eğitim ve belgelendirme...

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) il temsilciliği LPG sektöründe çalışan personellere yönelik eğitim ve belgelendirme çalışmaları kapsamında LPG Dolum-Boşaltım Personeli (Pompacı) kursu düzenlendi.

MMO Yozgat İl Başkanı Tahir Demirel, LPG dolum ve boşaltım işlerinde çalışan personelin daha bilinçli iş yapabilmeleri noktasında LPG nedir ? LPG nasıl elde edilir? LPG 'nin kullanım alanları, LPG 'nin kara tankerine dolumu veboşaltılması, vasıtalarda LPG ikmalinin yapılması, araçlara LPG ikmali yapılırken dikkat edilecek emniyet tedbirleri gibi konularda kurs düzenlediklerini belirterek, “Amacımız bu sektörde çalışan personelin bilgilerini artırmak, bilgisizlikten kaynaklanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve bu sektördeki personeli vasıflı birer eleman haline getirmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Kursa 25 kişinin katıldığını ve kursun Eğitimci Kemal Şendil, tarafından verildiğini belirten Demirel, kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: