MMO'dan Barışık'a ziyaret

MMO Adana Şubesi 21.Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Kazım Barışık’ı ziyaret etti.

TMMOB MMO Adana Şubesi 21.Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’ı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkârların sorunlarının çözümüne destek sözü verdiler.

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette MMO Adana Şubesi Kent Gündemi Komisyonu Üyeleri, Seyhan Belediyesi Eski Başkanlarından Yalçın Akyol, Şube Eski Başkanı ve MMO Onur Kurulu Üyesi Selçuk Göndermez ile Birlik Başkanı Kazım Barışık, Başkan Vekilleri Nihat Sözütek ve Mustafa Göktaş ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Uygunsözlü ve Mustafa Gökay Karakuş, Oto Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Saatçiler, Camcılar, Matbaacılar, Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin de hazır bulundular.

Reklam
Reklam

MMO Adana Şube Eski Başkanı ve Onur Kurulu Üyesi Selçuk Göndermez, komisyon üyeleri olarak belirli periyotlarda bir araya gelerek, kent adına neler yapabileceklerini konuşup, çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirtirken, ESOB Başkanı Barışık’ı da, esnafın durumunu konuşmak için ziyaret ettiklerini söyledi.

Göndermez, Adana’nın yıllardır iyi yönetilmediğini, kamu yatırımı almadığını ve sorunlara duyarsız kalmamaları gerektiğini belirtirken, esnaf ve sanatkârların meselelerine de duyarsız olmadıklarını, özellikle mesleki anlamda demirciye, kaportacıya kaynakçılık kursları düzenleyerek, çözüm noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Birlik Başkanı Barışık da, böylesine duyarlı bir yaklaşımla ESOB’u ziyaret ederek, kent meselelerine sahip çıkmalarından dolayı MMO Adana Şube Yöneticileri’ni kutlarken, “Doğruyu söylemek hepimizin görevi. Bu her şeyden önce bize seçenlere karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek demektir. Çözüm için herkesin, herkesimin sorunlarını ortaya koyması ve talepte bulunması gerekiyor. Biz de esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını TESK başkanlığında her platformda dile getiriyor, çözümü noktasında destek istiyoruz. Bu yöndeki ilgi ve alakanıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: