Mmo'dan Kurum Ziyaretleri

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette MMO Samsun Şubesi'nin 2012-2013 dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi verildi ve MMO-Samsun TSO arasında periyodik kontrol hizmetlerine yönelik protokol hakkında görüşmeler yapıldı. Ziyarete MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sayman Üye Aycan Türkel, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nüzhet Altuniç, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Sağlam, Şube Müdürü Kadir Serkan Atılgan ve Basın-Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı katıldı.

Reklam
Reklam

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kadir Gürkan, kurumlar arası ortak çalışmalar yürütülmesi ve iletişimin artırılmasının birçok açıdan değer oluşturduğunu, MMO Samsun Şube ile Samsun TSO'nun ortak çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerinin devam ettiğini, bundan sonrada bu ortak çalışmaların artarak sürmesi arzusunda olduklarını açıkladı.

Ziyarette TSO Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz ve Sayman Üye Mustafa Kemal Şahin da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: