Mmo’dan Mühendis Yetkilendirme Kursu

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik “Havalandırma...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik “Havalandırma Tesisatı Mühendis Yetkilendirme Kursu” düzenledi.

Eğitimde katılımcılara Makina Mühendisleri Odası Ana Yönetmelik ve yönetmelikleri, mühendislik etiği, dış hava ihtiyacının belirlenmesi, hava kanalları seçim ve tasarımı, menfez seçimi ve yerleştirmesi, havalandırma cihazları, test ayar ve bakımdan oluşan konu başlıklarında bilgi verildi. Samsun, Ordu ve Sinop illerinden 13 makine mühendisinin katıldığı eğitimin sunumu Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube MİEM Kurs Eğitmeni Mak. Müh. Köksal Sönmez tarafından yapıldı.

Reklam
Reklam

Kursla ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Gökhan Koskos, şube olarak üyelerin beklentisi ve gelişmeler doğrultusunda MİEM kursları planladıklarını ve açtıklarını, kursları sadece şube merkezi olan Samsun’da değil, bağlı temsilciliklerde de açtıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: