MMO'dan Öğrencilere Meslek Tanıtımı

 Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Huriye Süer Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım toplantısı düzenledi. 

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Huriye Süer Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım toplantısı düzenledi. MMO Samsun Şube binasında yapılan toplantıda öğrencilere, makine, endüstri ve uçak mühendisliği meslekleri hakkında bilgi verildi. Toplantıda konuşan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, meslek seçiminin insanların yaşamında önemli bir aşama olduğunu belirterek, "Gençlerimizin bu süreçte mümkün olduğunca bilgi edinerek kendi becerileri doğrultusunda meslek seçimi yapmaları gerekmektedir. Başarılı ve mutlu bir iş yaşam doğru meslek seçimiyle mümkün olabilir. Anne ve babaların bu süreçte öğrencilerimize her zamankinden daha çok yardımcı olmaları gerekmektedir. Makina Mühendisleri Odası olarak kendi meslek disiplinimiz konusunda gençlere yönelik bilgilendirme toplantılarımız devam edecektir" dedi. Toplantıda, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu üyesi endüstri mühendisi Nüzhet Altuniç ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyesi uçak mühendisi Yusuf Kahvecioğlu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: