MOBESE Kameralarına Yansıyan Trafik Kazaları

Isparta'da meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Isparta'da meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından basına verilen görüntülerde ilginç kazalar yer alıyor.

Görüntülerde Vatan Mahallesi Karakavak Caddesi'nde Ümit Ç.'nin kullandığı 07 APD 05 plakalı minibüs, Hasan Aygen idaresindeki 32 PA 319 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten yol kenarına fırlayan ve ağır yaralanan Aygen, kaldırıldığı Isparta Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kameralara yansıyan bir diğer kazada ise Migros Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçen otomobil, kavşağın ortasında Eğirdir istikametinden gelen başka bir otomobile çarptı.

Reklam
Reklam

Komando Kavşağı 135. Cadde'de meydana gelen kazada ise kavşağa yaklaşan otomobil, caddedeki bir başka otomobile, bu otomobil de ışıkta bekleyen motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücü motosikletten düşerek yaralandı.

Özkanlar Kavşağı'nda meydana gelen kazada ise kırmızı ışıkta geçen minibüs, bir otomobille çarpıştı. Kazada maddi hasar oluştu.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: