MOBESE'ye Yansıyan Kaza Görüntüleri

Kütahya'da bu yıl meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Kütahya'da bu yıl meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS), 2009 yılının haziran ayında dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay tarafından hizmete açıldı.

KGYS kapsamında kentin çeşitli noktalarına kurulan MOBESE kameralarına, bu yıl bazı zamanlarda yaşanan kazalar yansıdı.

Görüntülerden birinde, Kütahya-Afyonkarahisar Çevre Yolunda aynı yönde ilerleyen iki tırın çarpışması yer aldı.

Reklam
Reklam

Menderes Bulvarı'ndaki iki, Abdurrahman Karaa Bulvarı'ndaki bir görüntüye de ikişer otomobilin kavşaklarda birbirleriyle çarpışmaları yansıdı.

Diğer üç görüntüde ise kavşaklarda hafif ticari araçla motosiklet, otomobille motosiklet, kamyonetle otomobilin çarpışmaları görülüyor.

Trafik kurallarına uymamak ve dikkatsizlikten kaynaklanan kazaların yer aldığı görüntülerin çoğunda, kavşaklarda sürücülerin yaptığı kırmızı ışık ihlalleri dikkati çekti.

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: