Mobesko Yönetiminden Başkan Doğan'a Ziyaret

Kısa adı MOBESKO olan Mobilya ve Beyaz Eşya Kooperatifi yeni başkanı Mustafa Tekdoğan ve yönetim...

Kısa adı MOBESKO olan Mobilya ve Beyaz Eşya Kooperatifi yeni başkanı Mustafa Tekdoğan ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Otman, Emin Toker ve Serkan Akaylı’dan oluşan heyet İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

MOBESKO Başkanı Mustafa Tekdoğan ziyaretle ilgili olarak,“Kocaeli genelinde belediye başkanlarımıza yönelik bir tanışma turu gerçekleştiriyoruz. Bugün de Sayın Başkan Nevzat Doğan’ı ziyaret ettik. Kendisine yeni yönetimimizi tanıttık, çalışmalarımız hakkında verdik” dedi.

Reklam
Reklam

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan`da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. MOBESKO’nun şehirimize değer kattığını dile getiren Doğan, yeni başkan Mustafa Tekdoğan ve yönetimine bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: