Mobil Perde ile bildiklerinizi unutun

Mobil Perde, dünyanın önde gelen perde markalarına ait 2 binden fazla ürün çeşidiyle müşterinin ayağına gidip ürünlerinin...

Mobil Perde, dünyanın önde gelen perde markalarına ait 2 binden fazla ürün çeşidiyle müşterinin ayağına gidip ürünlerinin sunumunu gerçekleştiriyor.

Türkiye’de perdecilik sektöründe bir ilk gerçekleştiren Mobil Perde, pazarlama alanında farklı bir organizasyona imza attı. Mobil Perde, dimanik yapısıyla zamanını iyi değerlendirmek isteyen insanlara, hızlı hizmet sağlayan bir sistem geliştirdi. Dünyanın tanınmış markalarına ait 2 binden fazla ürünle müşterilerinin ayağına giden firma çalışanları, farklı sunum teknikleriyle insanların zevkine en uygun ürünü seçmesini sağlıyor.

Reklam
Reklam

Sektördeki 15 yıllık deneyimin sonucu olarak ortaya çıkan bu teknik, müşteriye hem zamandan kazandırıyor, hem de kolaylık sağlıyor.

Mobil Perde Nedir
Geleneksel perde satış sisteminin aksine, kimsenin mağaza mağaza dolaşarak fazladan zaman ve emek harcamasına gerek kalmadan, müşterilerinin ayağına giden yeni dönem perde satış hizmetidir.

Zaten gün boyu müşterilerine hizmet vermek için yollarda olan Mobil Perde araçları, bir telefonla müşterinin verdiği adrese gider. Araçlarında bulunan Türkiye ve dünyanın önde gelen perde markalarına ait 2 binden fazla ürün çeşidi ile, perdelerin kullanılacağı ortamın dekoruna ve ışığına uygun olarak yerinde sunum yapar.

Mobil Perde Nasıl Çalışır
Deneyimli Mobil Perde sunum ekibi, perdenin kumaşından rengine ve modeline kadar bir çok konuda müşterilerine yardımcı olur. Böylece yüzlerce kartela arasından yapılan perde seçimi çok daha kısa bir sürede sonlanmış olur. Perde seçimi yapılır yapılmaz sunum ekibi tarafından siparişler girilir ve üretim süreci hemen başlar. Sonraki aşamada, Mobi Perde montaj ekibi kısa sürede hazırlanan siparişleri montaj yapmak üzere verilen adrese gelir ve montajı tamamlar. Mobil perde sunum ve montaj gibi aşamalardan kessinlikle ücret talep etmez. Mobil Perde showroom giderleri gibi ekstra masraflara sahip olmadığı için daha ekonomiktir. Böylece bedava yararlanılan Mobil Perde hizmeti sayesinde zamandan ve ekonomiden de tasarruf edilmiş olur.

Reklam
Reklam

Yepyeni bir perdecilik anlayışı ile perde sektöründe bir dinamizm oluşturan Mobil Perde, sunduğu imkanlar ile müşterilerinin konfor ve tasarrufunu sağlamaktadır. Aynı zamanda bünyesindeki çalışma arkadaşları ile istihdam sağlamaktadır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: