Moda Merkezi’nin Kaptanı Ömer Doğan Altınpınar Oldu

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği olağanüstü kongresi yapıldı. Dernek Merkezi’nde yapılan seçimler, iki adayla yapıldı....

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği olağanüstü kongresi yapıldı. Dernek Merkezi’nde yapılan seçimler, iki adayla yapıldı. 162 üyenin oy kullandığı seçimleri 96 oy alan Ömer Doğan Altınpınar kazandı. Rakibi Ural Yavaş ise 66 oyda kaldı.

Derneğin yeni başkanı Ömer Doğan Altınpınar, “Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte dernek üyelerimizin sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

MODA MERKEZİ’NE MOBESE ŞART

İzmir Büyükşehir ve Konak belediyesi temsilcileriyle görüşerek, moda merkezinin bulunduğu alana MOBESE kameraları taktırılması için girişimde bulunacaklarını belirten Altınpınar, “Büyükşehir Belediyesi bölgemizdeki ana yolları yaptı. Şimdi ara yolların yapılması için Konak Belediyesi ile görüşeceğiz. Ayrıca bölgemizdeki gerekli MOBESE kameralarını kısa sürede taktırmayı hedefliyoruz. Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nde her yer kameralarla izlenecek. Takılan bu kameralar sayesinde çarşımız daha güvenli olacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ömer Doğan Altınpınar, bir önceki yönetim kurulu başkanı İzzet Avcı ve yönetimine de teşekkür etti.

Olağanüstü kongrede seçilen yeni yönetim kurulu Hasan Koca, Murat Tunçer, Behçet Yılmaz, Gürcan Keskiner, Bedri Çıtır, İlkay Kurdaş’tan oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: