MODEKO'da Tarihi Değişiklik

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya fuarı İzmir Mobilya ve Dekorasyon Fuarı MODEKO'da tarihi bir değişiklik yapıldı....

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya fuarı İzmir Mobilya ve Dekorasyon Fuarı MODEKO'da tarihi bir değişiklik yapıldı. Sektörün sezonu erkene çekme isteği yerine getirildi. MODEKO 2013'ün 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından mobilya sektör profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği MODEKO 24. kez Uluslararası Fuar Alanı'nda yapılacak. Sektörün önemli mobilya üreticilerinin yer alacağı organizasyon için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Mobilya sektör temsilcilerinin işbirliği ile MODEKO 2013'ü düzenlemeye hazırlanan Efor Fuarcılık, fuarın çıtasını her zaman olduğu gibi yükseltmek için titiz bir çalışmayı ortaya koyuyor. 173 ülkeye yaptığı ihracatla global ölçekteki iddiasını sürdüren sektörün her geçen gün fuarlardaki görünümüyle yükseldiğine dikkat Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, yaşam tarzlarının tüm yönleriyle MODEKO 2013'e taşınacağını söyledi. Eyigele organizasyon hakkında şu bilgileri verdi: "Mobilya ve Dekorasyon fuarımız MODEKO'yu her yıl katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizin istekleri doğrultusunda düzenliyoruz. Sektörel işbirliği bizim için çok önemli. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri dikkate alarak fuarımızda gerçekleştirdiğimiz anketten çıkan sonuçları değerlendirdik. Gerek katılımcılarımız gerekse ziyaretçilerimiz, sektöre yön veren MODEKO'nun tarihinin erkene alınmasını talep etti. Sektör temsilcilerimizle birlikte 24. kez düzenleyeceğimiz MODEKO'yu 27 Şubat 3 Mart 2013 tarihine aldık. Son yıllarda dillendirilen bu istek yerine gelecek. Yıllardır Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz MODEKO'da tarihi bir değişikliği birlikte gerçekleştirecek ve olumlu etkilerini hep birlikte göreceğiz. Fabrikasyon mobilya üreticilerinin isteği ile 1A-1B, 2 ve 3 nolu sergi salonlarını onlara ayırdık. Avangart mobilyalar 4 nolu sergi salonunda olacak. 2013 yılında da MODEKO mobilyaya dair tüm gelişmelerin, yeniliklerin ve fırsatların takip edildiği bir vitrin ve vizyon penceresi olacak. Efor Fuarcılığımız hedef iller ve ülkelerde çalışmalarını sürdürüyor. Sadece ülkemizdeki 60 bine yakın mobilya mağazası temsilcisini özel yöntemlerle davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Katılımcılarını kendi pazarlarında güçlü kılacak hedef pazarlarına ulaştıracak MODEKO, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gören organizasyon için İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nın tamamı kullanılacak. 27 Şubat 3 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleşecek fuar 11.00-20.00 saatlerinde sektör profesyonelleri tarafından ziyaret edilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: