Model Uçak Gösterisi Batı Park'ta

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 94. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, 11 Mayıs...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 94. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da Batı Park’ta “Hava Sporları Model Uçak Gösterisi” gerçekleştirilecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 94. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Samsun Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Hava Sporları ve Gençlik Kulübü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havacılık Kulübü ve Hava Sporları Federasyonu tarafından beraber organize edilen Hava Sporları Model Uçak Gösterisi saat 10.00’da başlayacak.

Reklam
Reklam

Batı Park’ta düzenlenecek gösteride saat 10.00 ile 12.00 arasında Samsun’da hobi olarak model uçak sporu ile uğraşan amatör sporcular tarafından uçuş gösterileri sergilenecek.

Saat 12.00 ile 17.00 arasında da Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden profesyonel olarak model uçak sporu ile ilgilenen 20 civarında sporcu tarafından model uçak gösterileri izleyicilere sunulacak.

Etkinlikte alanında ayrıca paramotor uçuşları ve trayk paramotor uçuşları da gerçekleştirilerek, hava şartlarının müsait olması durumunda trayk paramotordan atlayan sporcular tarafından serbest paraşüt gösterileri yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: