Model Uçak Kursu İlgi Gördü

Türk Hava Kurumu (THK) Sarıgöl Şubesi tarafından, ilçeye bağlı Dindarlı köyündeki Ahmet Yoldaş Ortaokulu’nda açılan...

Türk Hava Kurumu (THK) Sarıgöl Şubesi tarafından, ilçeye bağlı Dindarlı köyündeki Ahmet Yoldaş Ortaokulu’nda açılan Model Uçak Yapımı Kursu’nu başarıyla tamamlayan 10 kursiyere belgeleri verildi.

Dindarlı Ahmet Yoldaş Ortaokulu’nda düzenlenen belge dağıtım törenine Sarıgöl Kaymakamı Abdullah Şahin ve Türk Hava Kurumu (THK) Sarıgöl Şube Saymanı Kader Çakan da katıldı. Öğrencilerin yaptıkları model uçakları beğenen Kaymakam Abdullah Şahin, belge töreninde yaptığı konuşmasında, "Gençlerimizin uçak merakının devam etmesini diliyorum. İleride daha güzel uçak modeli yapacaklarına, açılan bu kurslara da gençlerimizin daha yoğun katılım sağlayacağına inanıyorum. Kendilerini kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Okuldaki kursun, birinci dönemde verildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: