Model Uçak Yapmanın Keyfini Yaşadılar

Adana'da model uçak kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. 5 okuldan 101 öğrenci için merkez...

Adana'da model uçak kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. 5 okuldan 101 öğrenci için merkez Seyhan ilçesindeki Carting alanında sertifika töreni yapıldı.

Türk Hava Kurumu (THK)’nun bir kamu kuruluşu ile yaptığı işbirliği sayesinde öğrenciler maket uçak yapmayı öğrendi. ‘Gökyüzü hayalleri’ projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi. THK Şube Başkanı Hasan Basri Gür, yıllardır sürdürdükleri çalışmayı, Güneydoğu'dan göçle gelen öğrencilerin oluşturduğu okullarda yaptıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Çocuklar ise model uçak yaparken çok mutlu olduklarını belirtti. 7. sınıf öğrencisi Songül Çelik, "3 günde model uçak yapmayı öğrendim. Dersler çok eğlenceli geçti." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: