Modifiye Araç Tutkunları “bahara Merhaba” Pikniğinde Bir Araya Geldi

Kırklareli Tuning 39 Motor Sporları Derneği tarafından organize edilen “Bahara Merhaba” piknik organizasyonu birçok modifiye...

Kırklareli Tuning 39 Motor Sporları Derneği tarafından organize edilen “Bahara Merhaba” piknik organizasyonu birçok modifiye tutkunu bir araya getirdi.

Kırklareli Karahıdır Korusu’nda Kırklareli Tuning 39 Motor Sporları Derneği tarafından organize edilen “Bahara Merhaba” pikniğine Edirne, İstanbul, Babaeski, Lüleburgaz’dan yüzün üzerinde araç ve çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirildi.

Kırklareli Tuning 39 Motor Sporları Derneği Başkanı Emre Can Onursal, “Kırklareli Tuning 39 Motor Sporları Derneği olarak modifiyeye gönül verenlerle bir araya geldik” dedi.

Reklam
Reklam

Modifiyenin bir tutku olduğunu dile getiren Onursal; “ Biz Tuning 39 Motor Sporları Derneği olarak trafikte kendi hayatımızı ve diğer trafik içinde bulunan sürücüleri ve yayaları hiçbir şekilde tehlikeye atacak hareketlerde bulunmuyoruz. Fakat araçlarımız üzerinde görsel olarak değişikliklerden dolayı, trafikte diğer sürücüler tarafından farklı bakışlara maruz kalıyoruz. Modiye bizim için bir tutkudur. Kırklareli’de araçları modifiye olan kişilere bakış açısını değiştirmeye başladığımızı düşünüyorum. Tunin39 olarak Trakya’nın çeşitli yerlerinden gelen arkadaşlarımızla birlikte piknik yaparak güzel bir gün geçirdik” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: