Modifiye Araç Tutkunları Yetkililerden Pist İstiyor

Kırıkkale’de bir araya gelerek eylem yapan modifiye araç tutkunları yollarda drift yapmamak ve araç güvenliğini...

Kırıkkale’de bir araya gelerek eylem yapan modifiye araç tutkunları yollarda drift yapmamak ve araç güvenliğini tehlikeye atmamak için yetkililerden araçlarını rahatça kullanabilecekleri bir otomobil pistinin yapılmasını istedi.

Kırıkkale’de, Osmangazi Mahallesi yakınlarında bulunan bir alanda toplanan yaklaşık 200 kişilik modifiye araç tutkunu vatandaş, araçları ile drift şov yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri izinsiz gösteriye engel oldu.

“Modifiye suç değil yaşam tarzı” diyen modifiye araç sürücüleri ise yetkililerden güvenli drift yapabilecekleri bir otomobil pistinin yapılmasını istediklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Kırıkkale'ye yapılacak pist için para ödeyebileceklerini ve bu sayede araçlarını rahatça kullanılabilecekleri söyleyen Modifiye araç tutkunları polis ekipleri ile görüştükten sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: