Mogan Kıyısında Ramazan Sohbetleri'ne Yoğun Ilgi

Ankara'da Gölbaşı Belediyesi tarafından Mogan Sahil Park’ta düzenlenen 'Ramazan Sohbetleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan...

Ankara'da Gölbaşı Belediyesi tarafından Mogan Sahil Park’ta düzenlenen 'Ramazan Sohbetleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan Sohbetleri'nin son konuğu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem oldu.
Prof. Dr. Erdem, Sahil Park'ta buluştuğu vatandaşlara Ramazan ayı hakkında açıklamalarda bulundu. Teravih namazının ardından düzenlenen sohbete Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının paylaşma, kaynaşma ve kardeşlik ayı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Mustafa Erdem, “Bu ayda birbirimizle küsmeyelim, dövüşmeyelim ve dost kalalım.” dedi.

Prof. Dr. Erdem, birlik ve beraberliğin üst seviyelerde olduğu Ramazan ayını idrak etmenin ayrı bir lütuf olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: