Mogan’a Bahar Geldi

Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkı güzel havanın tadını çıkartmak isteyen insanlar ile dolup taşıyor.Ankara'nın en...

Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkı güzel havanın tadını çıkartmak isteyen insanlar ile dolup taşıyor.

Ankara'nın en güzel mesire yerlerinden olan Mogan Gölü kenarında bulunan Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkı güzel havanın tadını çıkartmak isteyen insanlar ile doldu taştı.

Güzel havayı fırsat bilen insanlar Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkındaki çay bahçesinde göl manzarası eşliğinde hem çaylarını yudumladılar hem de güneşli havada göl kenarında yürüyüş yapma imkanı buldular.

Vatandaşlar, son yıllarda Atatürk Sahil Parkının çok değiştiğini ve güzelleştiğini belirterek; Gölbaşı Belediyesi’ne katkıları için teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: