Mogan'da Muay Thai Şenliği

Muay Thai Ankara İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan 1. Geleneksel Muay Thai...

Muay Thai Ankara İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan 1. Geleneksel Muay Thai Şenlikleri Gölbaşı'nda gerçekleştirildi.

Muay thai sporunu tanıtmak ve yaygınlaştırmak, bu spor dalındaki antrenörleri ve sporcuları kaynaştırmak amacıyla düzenlenen organizasyon, Gölbaşılıların da katılımıyla çok renkli görüntülere sahne oldu.

Antrenörler ve sporcular, Atatürk Sahil Parkında güzel bir pazar günü kahvaltı ve mangal keyfi yaparak Gölbaşı'ndan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Şenlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Gölbaşı Arenaspor Kulübü Antrenörü Şenol Kaysi, "Amacımız, muay thai sporunu gölbaşılı çocuklara anlatmak ve göstermekti. Mogan manzaralı temiz bir havada şenlik yapıldı ve katılan herkes çok beğendi" dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkan Yardımcısı Kenan Karataş ise, sporcuların motivasyonu için bu tür faaliyetleri düzenlediklerini belirterek, bu faaliyetlerde kendilerine destek olan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: