Moğolistanlı Sevgililer Boğaz'da Boğuldu

İSVİÇRE'de okuyan ve "14 Şubat Sevgililer" gününü geçirmek için İstanbul'a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer boğazda boğularak öldü. Güvenlik kameralarında

İSVİÇRE'de okuyan ve "14 Şubat Sevgililer" gününü geçirmek için İstanbul'a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer boğazda boğularak öldü. Güvenlik kameralarında erkek olanın boğaza düşünce onu kurtarmak isteyen kız arkadaşının da denize atladığı ortaya çıktı. Ülkelerinde tanınan politikacıların çocukları olduğu öğrenilen çiftin cesetleri dün Beşiktaş sahilinde 5 saat arayla Deniz Polisi tarafından bulundu.

İsviçre’de öğrenci olan Sereter Bat Erdene ile kız arkadaşı Sarengerel Dorlıg Jav 7 Şubat’ta İstanbul’a gelerek Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otele yerleşti. İddialara göre 2 sevgili dün Ulus'ta bir gece kulübünde aşırı derecede alkol aldı.

Reklam
Reklam

Daha sonra bir taksi ile Beşiktaş'a gelen çiftten Sereter Bat Erdene otelin deniz kıyısında bulunan istinat duvarında yürümeye başladı. Bu sırada Erdene, dengesini kaybederek suya düştü. Olayı gören kız arkadaşı da hemen Erdene’nin peşinden denize atladı. Ancak 2 öğrenci de dalgaların arasında kayboldu. Misafirlerinin otele gelmemesinden şüphelenen ve sahilde bayan çantası bulan otel görevlileri polise haber verdi. Güvenlik kameraları incenelenince korkunç olay ortaya çıktı. Yapılan aramalarda önce Sarengerel Dorlıg Jav’in cesedine ulaşıldı, daha sonra saat 16:00 sıralırında ise iskele altında Sereter Bat Erdene'nin cesedine ulaşıldı. İki gencin cesedi Yenibosna'daki Adli Tıp kurumu'na yollanırken yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.
(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: