Molfix'ten 4X4 Bakım

Bebekler mutlu anneler mutlu

Molfix tarafından bebeklerin hassas cildine özel olarak üretilen Molfix Bebek Bezleri bebeklerin vücuduna mükemmel oturarak; esnek yan bantlar, daraltılmış bacak arası mesafesi, sağlam cırt cırt bantlar ve inceltilmiş yapısı ile sıvının dışarı sızmasını engelleyerek bebeklere kuru ve rahat olarak hareket etme özgürlüğü sağlıyor.

Molfix Bebek Bezleri'nde yer alan esnek bantlar bebeğinizin vücuduna tam olarak oturarak hem rahat etmesini sağlar hem de sızdırma yaşanmasına engel olur. Esnek bantlar sayesinde bebeğiniz hareket ederken daralıp genişleyebilen esnek bantlar bebeğinize hareket özgürlüğü kazandırır.

Reklam
Reklam

Molfix Bebek Bezleri'nin sağlam cırt cırt bantları sayesinde bebeğinizin altını istediğiniz kadar kontrol edebilirsiniz. Bebeklerin hareketli anlarında kesinlikle açılmayan özel yapışkan yapısı ile bebeklerin daha rahat hareket etmesini sağlarken annelere de onları keyifle seyretmek kalıyor.

Bebeklerin farklı bacak arası mesafesine özel olarak geliştirilen daraltılmış bacak arası mesafesi ile bebekler bacak aralarında sıkma yaşamadan konforlu ve özgürce hareket ederken, bacak arasına tam oturan yapısı ile de sıvının dışarı sızmasını engelliyor.

Molfix'in üstün emici performansı korunarak inceltilen yapısı ile bebek bedenine uyumlu hale getirilen Molfix Bebek Bezi ile bebeğiniz kendini çok daha rahat hissederken siz de bebeğinizle daha fazla vakit geçireceksiniz.

Dermatolojik olarak test edilip onaylanan Molfix Bebek Bezleri hem bebeklere hem de annelere konforu garanti ediyor.

Molfix'le ilgili daha fazla bilgi alabilmek için www.facebook.com.tr/molfix adresini ziyaret edebilirsiniz.