Monica'nın elbisesini giyeceğim

Tuğba Özay çıkacak albümü öncesinde yurt dışından 4 adet sahne kostümü sipariş etti.

'Armoni' adlı yeni albümü için kendisini stüdyoya kapatan Tuğba Özay, yorumcu kimliğinin yanı sıra görüntüsüyle de müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/turk-unluler/tugba-ozay-tugba-ya-savcidan-beraat-karari/162/95380/sayfa/1/)

Ünlü manken kıyafetlerini yurt dışındaki ünlü bir moda evinden sipariş etti. Albüm için parça seçimlerini tamamlayarak okumalara geçen genç manken, diğer bir yandan da kostüm için harıl harıl çalışıyor. Yaklaşık dört kostüm siparişi veren Özay, Hollywood starı Monıca Belluci'nin kostümünü satın alarak hayranlarına sürpriz yapacak. Özay, 'Görüntü benim için çok önemli. Ünlü bir modacıdan dört kıyafet sipariş ettim. Aynı zamanda Monica Belluci'nin bir kıyafetini de giyeceğim. Bakalım en çok kime yakışacak' dedi. Genç manken, babası İlhan Özay'ın da şiir albümü çıkartacağını söyledi. Babasının çok güzel şiirleri olduğundan söz eden Özay, 'Benim albümümde imzası olacak ama kendisine başka bir albüm çıkartacağız. Tamamen şiirden oluşacak' dedi.

Reklam
Reklam