Mont astarında 2 kilo esrar ele geçirildi

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, Afganistan uyruklu bir şüphelinin mont astarında 2 kilogram esrar ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yaptı.

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, Afganistan uyruklu bir şüphelinin mont astarında 2 kilogram esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Elazığ- Bingöl Karayolu Gülüşkür mevkiinde bir otobüs durduruldu. Otobüste narkotik köpeği ile arama yapıldı. Köpek, Afganistan uyruklu bir şahsa tepki verdi. Yapılan aramadan şüphelinin mont astarı içerisine dikili halde gizlenmiş 2 kilo 23 gram esrar ele geçirildi.
Şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz