Mor Fil yayınlarından yeni kitaplar

Mor Fil Yayınları Okulöncesi dizisi 3-7 yaş arası çocukların seveceği bir şekilde matematiksel zeka ve algılamalarını geliştirmek, matematiğin temel bilgilerini kavramalarını sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Dizi geleneksel kitaplı eğitimin yanında etkileşimli ve çocuklar için çok eğlenceli bilgisayarlı eğitimin olanaklarından da yararlanmaktadır. CD'lerle hem kitapta işlenen konular etkileşimli olarak işlenmekte hem de Türkçe yapılan bu uygulamalarla günümüz çocuklarının bilgisayar eğitime alışması sağlanmaktadır. CD'leri ile birlikte Morfil Okulöncesi dizisi, anne-babalara ve okulöncesi eğitim veren kurumların çocuklarının eğitiminde eşsiz bir kaynak sunmaktadır.

Reklam
Reklam

Mor Fil Yayınları Okulöncesi dizisinin dokuzuncu kitabının kahramanı Geveze papağan. Geveze papağanla temel kavramlardan şekiller işlenmekte, Bilgisayarlı eğitimin olanakları kullanılarak CD'deki eğlenceli ve etkileşimli alıştırmalarla konu iyice pekiştirilmektedir.

Mor Fil Yayınları Okulöncesi dizisinin onuncu kitabı Büyüklük, bu kitapla çocuklarımız kitabın kahramanı Tombul fil ile tanışmakta. Tombul fille birlikte matematiğin temel kavramlarında büyüklülük karşılaştırmaları işlenmekte, CD'deki eğlenceli ve etkileşimli alıştırmalarla konu iyice pekiştirilmektedir.

Mor Fil Yayınları Okulöncesi dizisinin on birinci kitabı Karşıtlık, bu kitapla çocuklarımız kitabın kahramanı Şaşkın penguenle tanışır. Şaşkın penguenle birlikte matematiğin temel kavramlarında büyüklük, şekil, yön, miktar gibi zıtlıkları öğrenirler. CD'deki eğlenceli ve etkileşimli alıştırmalarla konu tekrar tekrar işlenir

Mor Fil Yayınları Okulöncesi dizisinin on ikinci kitabı Karşıtlık. Çocuklarımız kitabın kahramanı Minik kuşla birlikte matematiksel becerilerini geliştirip, benzerlik ve farklılık kavramlarını öğrenirler. Bilgisayarlı eğitimin olanakları kullanılarak CD'deki eğlenceli ve etkileşimli alıştırmalarla konu iyice pekiştirilir.

Reklam
Reklam