Moral ve Motivasyon Konferansı

Tokat'ta YGS öncesi moral ve motivasyon konferansı yapıldı.

Tokat Belediyesi, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi ve Tokat Kent Konseyi işbirliği ile 1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretim Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere “İletişim, Sıvan Kaygısı ve Motivasyon” konulu konferans düzenlendi.

26 Haziran Atatürk Kültür Merkezinde 2 seans olarak düzenlenen programa Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ali Polat, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Cem Birol, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Ufuk Çelik, Fen Lisesi Müdürü Mehmet Yorulmaz, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Adnan Özbekler, Anadolu Lisesi Müdürü Sami Öğüt, Bilim Dershanesi Müdürü Hüseyin Sipahi, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Tokat Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu tarafından organize edilen programda Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, Kent Konseyi çalışmalarından bahsederek, “Kent Konseyi olarak üniversite öğrencilerimize yönelik programlarımız devam edecektir. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Sizlerin daha iyi yetişmesi için bizler her türlü katkı ve desteği vermeye hazırız” dedi.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş yatığı konuşmada; “Belediye Başkanımız Doç. Dr. Adnan Çiçek’in katkılarıyla Tokat’la Kıbrıs arasında yakın dostluklar oluştu. Tokat’la Lefkoşa kardeş şehir oldular. Yine başkanımızın katkılarıyla, Kıbrıs Harekâtına katılan Tokat’lı Gazilerimizi Kıbrıs’ta ağırladık. Savaştığı bölgelere yıllar sonra gelerek anılarını tazelediler. Duygulu anlar yaşadılar. Geçen yıl Belediye Başkanımız Doç. Dr. Adnan Çiçek’in davetlisi olarak Yakın Doğu Üniversitemizin Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel ile birlikte Tokat’a geldik. Çok güzel dostluklarımız oldu. Üniversitemizde yüz civarında Tokat’lı öğrencimiz bulunmaktadır. Mezun olanlarla da görüşüyoruz. Her biri önemli yerlerde hizmet ediyorlar” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Yakın Doğu Üniversitesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Ufuk Çelik’in üniversiteyi tanıtan sunum sonrasında Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Cem Birol tarafından “İletişim, Sıvan Kaygısı ve Motivasyon” konulu konferans verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz