Moralsiz başlıyoruz

TFF. 3. Lig 1. Grup temsilcimiz MKE Kırıkkalespor İnegölspor’a yenilmesinin ardından 1 günlük izin yaptı.

TFF. 3. Lig 1. Grup temsilcimiz MKE Kırıkkalespor İnegölspor’a yenilmesinin ardından 1 günlük izin yaptı.

Bugün tekrar Vanspor hazırlıklarına başlayacak olan Kırıkkalespor’da mutsuzluk hakim. Moralsiz bir idmana çıkacak olan Kırıkkalespor futbolcuları, hafta boyunca bu stresi üzerlerinden atmaya çalışacaklar.

BİZİ ANLAMIYORLAR
İnegölspor’a 3-0 kaybeden Kırıkkalespor, bugün ilk haftanın idmanına çıkacak. Vanspor hazırlıklarına başlayacak olan Kırıkkalespor, hafta boyunca iyi hazırlanıp bu maçtan puan koparmaya çalışacaklar. İnegölspor maçı sonrası Kırıkkalesporlu futbolcular ellerinden geldiğini yaptığını vurguladı. Futbolcular, “Taraftar bizi anlamıyor. Suçlu olan biz değiliz. Biz elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyoruz. Para alamamanın yanında kısıtlı kadromuz var. Transfer yasağı da kalkmadı. Bu nedenle çok zorlanıyoruz. Taraftardan ve Kırıkkale halkından anlayış bekliyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
A.Sebatspor 0 - 2 Beşikdüzüspor
Bayrampaşaspor 2 - 0 Belediye Vanspor
Elazığ Belediyespor 0 - 0 Ümraniye
Kastamonuspor 2 - 0 Gebzespor
Kırıkhanspor 0 - 1 Diyarbakır B.Ş.Diskispor
Lüleburgazspor 1 - 1 Yeni Sandıklı Bld.
Manavgat Evrenseki 4 - 0 Keçiören Sportif A.Ş.
Menemen Bld. 2 - 2 Gümüşhanespor
MKE Kırıkkale 0 - 3 İnegölspor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz