Motodrag Yarışları Hafta Sonu Akhisar’da Gerçekleşecek

Türkiye Motor Federasyonu Motodrag Kulübü beşinci ayak yarışları Manisa’nın Akhisar ilçesinde hafta sonu yapılacak Yarış...

Türkiye Motor Federasyonu Motodrag Kulübü beşinci ayak yarışları Manisa’nın Akhisar ilçesinde hafta sonu yapılacak Yarış takvimi ve çalışmalarla ilgili bilgi veren motodrag teknik antrenörü Mehmet Yeşil, yarışlarda iyi dereceler elde ederek, Ödemiş'e kupayla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeşil, "Ödemiş Belediyespor kulübü adına yapılacak yarışlara TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, Ödemiş Belediye Başkanımız Bekir Keskin, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İzmir Emniyet Müdür yardımcısı Osman Aral da katılarak destek olacaklar. Bu yarıştan iyi derece elde ederek kupaları Ödemiş’e taşımak istiyoruz. Kulübümüzü desteklemek üzere Belediyemiz tarafından tahsis edilecek otobüsle hemşerilerimizi Akhisar’a davet ediyoruz.”

Reklam
Reklam

Yeşil, Ödemiş Emniyet Spor ve Ödemiş Belediye Spor kulüpleri Motodrag kulüplerinin emrine tahsis edilecek olan dört motosiklet ve iki elektrikli bisikletin önümüzdeki günlerde Ankara’da teslim edileceği bilgisini verdi ve şöyle konuştu: "Ödemiş motor sporlarında önümüzdeki günlerde daha iyi bir konuma gelecek. Türkiye Motor Federasyonu, iki motor ve bir adet elektrikli bisikleti Emniyet Spor'a; diğer iki motor ve bir elektrikli bisikleti de Ödemiş Belediye Spor’a eğitim hizmetlerinde kullanmak üzere bize teslim edecek. Ayrıca motor sporları eğitimlerinde kullanılmak üzere her iki kulübe de 25’er bin lira eğitim yardımı yapılacak. Toplamda Ödemiş’e 50 bin lira motor sporları eğitimi için kulüplerimize para gönderilecek” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz