Motor sporları

Türkiye Motodrag Şampiyonası 1. Ayak Yarışı Konya'da yapıldı.

Türkiye Motodrag Şampiyonası 1. Ayak Yarışı Konya'da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nca Ödemiş Emniyet Spor Kulübü'nün organizatörlüğünde düzenlenen yarış, Saraçoğlu'ndaki pistte gerçekleştirildi.

402 metrelik Motodrag Şampiyonası'nın 1. ayağına yarışçılar ilgi gösterdi.

Altı kategoride eleme usulü koşulan yarışlara 15 yaşındaki Hakkı Mert Yılmaz ve Doğan Kırbaş damgasını vurdu.

54 yarışçının start aldığı şampiyonada, yağmurun ardından pistin güvensiz hale gelmesi nedeniyle jüri 125 CC ile Pro Street 2 sınıflarındaki yarışları bir sonraki ayağa erteledi.

Reklam
Reklam

Standart 1 (600-750 cc) sınıfında genç yarışçı Hakkı Mert Yılmaz birinci, Burak Yıldırım ikinci, Mustafa Köprübaşı üçüncü oldu.

Standart 2 (1000-1300 cc) sınıfında Aytun Bozkurt birincilik, Mustafa Başköylü ikincilik, Halil Alpaslan üçüncülük elde etti.

Street 1 (600 cc) yarışlarında Ziyattin Göktepe birinciliği, Bülent Yılmaz ikinciliği, Fırat Çalhan üçüncülüğü kazandı.

Street 1 (750 cc) sınıfında Kamil Kırbaş birinci, Ahmet Yılmaz ikinci, Şevket Eryılmaz üçüncü oldu.

Street 2 (1000-1300 cc) sınıfında Çetin Hilal birinci, Mahmut Cesur ikinci, Altan Danışman üçüncü, Süper Street 2 (1000-1300 cc) sınıfında ise Doğan ve Burhan Kırbaş kardeşler ilk iki sıraya yerleşti. Cengiz Şimşek ise yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: