Motor Sporları

İZMİR (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. ayak yarışları Urla ilçesinde başladı. 

İZMİR Yönetim Kurlulu Başkanı Ergin Güngör, Türkiye Enduro Şampiyonası’nda otizm temasının işlenerek bu konuda farkındalığın ön plana çıkartılmaya çalışılmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Buraya 20 otistik çocuğumuz ve ailleleriyle birlikte geldik. Güzel bir gün geçireceğimizi umuyoruz. Yarış parkurunda çocuklarımızın eğlenebileceği yerler oluşturuldu. Hem onlar eğlenecek hem de bu etkinlik sayesinde çok geniş kitleleri otizmden haberdar etmiş olacağız” dedi. - Sporcular sıralama mücadelesi verdi Urla Narlıbahçe mevkisindeki Titus Feronia Yarış Parkuru'nda yapılan yarışların ilk günü koşulan "süper test" eatabında yarışmacılar sıralamalarda önde yer alabilmek için mücadele verdi. Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Yarışları, yarın koşulacak 2 turluk seyirci ve ekstrem etaplarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: