Motor Sporları

İZMİR (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışı Urla'da başladı.

İZMİR - Türkiye Motosiklet Federasyonu yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışı Urla'da başladı. İzmir Büyükşehir, Urla ve Güzelbahçe Belediyelerinin katkılarıyla Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği ve Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübünün organize ettiği şampiyona, Güzelbahçe-Urla sınırındaki Çamlıçay Köprüsü üzerinden verilen startla başladı. 40 motosikletçinin kayıt yaptırdığı yarışlar, yarın Güzelbahçe-Urla Otobanı Shell tesislerinin yanındaki pistte gerçekleştirilecek. Pist beton zemin ve off-road bölümden oluşacak yarışlar, "Trafik kurallarına saygı" sloganıyla düzenlenecek. Serbest antrenmanlarla başladıktan sonra sıralama turlarıyla devam edecek 2. ayak yarışları pazar günü sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: