Motor tutkunları Didim'de

Didim Belediyesi ve Özel Adamlar Dostluk Grubu işbirliği ile Didim Motor Festivali düzenlendi.

Didim Motor Festivali (Moto-Fest) nedeniyle Türkiye illerinden 32 grup halinde 178 motosikletçi Didim'de bir araya geldi. Festival kapsamında Altınkum Çamlık mevkisinde kamp kuran motosiklet tutkunları, şehir turu yaptı, Akbük’ü ve Apollon Tapınağı’nı ziyaret etti.

Ege Motosiklet Kulüpleri Birliği İkinci Başkanı ve Özel Adamlar Dostluk Grubu Türkiye Büyük Reis’i Salih Arısoy, Türkiye'nin birçok yerinde düzenledikleri festivali bu yıl Didim'de gerçekleştirerek, denizi güneşi ve kumuyla önemli turizm merkezleri arasında yer alan ilçenin, tarihi ve kültürel değerlerini de ön plana çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Motosiklet tutkunlarının Türkiye'nin farklı kentlerinden kilometrelerce yol kat ederek Didim'e gelmesinin Didim turizmine de katkı sağlayacağını belirten Arısoy, “Festivali Didim Belediyesi ile birlikte düzenledik. Türkiye genelinden 32 grup halinde 178 motorcu Didim’e geldi. İyi bir festival gerçekleştirdik. Katılımcı arkadaşlarımızın Didim'i çok iyi tanıyıp, Didim’den çok güzel anılarla ayrılmalarını amaçladık. Böylece gittikleri yerlerde de Didim'den bahsedeceklerdir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: