Motor tutkunlarının mutlu günü

AYDIN (İHA) - Dünyanın en gözde motosiklet markası olan Harley Davidson tutkunları, Türkiye'de bir çatı altına buluşmanın keyfini Kuşadası'nda bir araya gelerek yaşıyor. 1996 yılında İstanbul'da kurulan Türkiye Harley Davidson Tutkunları Kulübü 10. yaşını kutluyor.

10. yıl kutlamaları için Kuşadası Blue Sky Otel'de bir araya gelen Harley Davidson tutkunları, 3 gün boyunca hem çevredeki tarihi ve turistik yerleri gezecek, hem de Blue Sky Otel'de çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Dünyada hürriyetin ve sıra dışı yaşamanın simgesi haline gelen Harley Davidson'cular, Kuşadası'ndaki kutlamalar sırasında ilginç etkinlikler de gerçekleştirecek. Kuşadası'nda şehir turu yapacak olan Harley Davidson'cular, ayrıca Şirince, Efes ve Meryem Ana'ya turlar düzenleyecek.

Reklam
Reklam

Kuşadası'ndaki etkinliklere katılanlar arasında Türkiye'nin en eski Harley Davidson tutkunlarından biri olan Cahit Çandar'da bulunuyor. Cahit Çandar, Türkiye'de bir çatı altında toplanmasının ve kulüp haline gelmenin 10. yılını kutladıklarını belirterek, "Türkiye'nin değişik yörelerinden gelen Harley Davidson'cularla bir arada olmak muhteşem bir duygu" dedi.