Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumluları Kursundan Mezun Olan 119 Kişi Sertifikalarını Aldı

 Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumluları kursundan mezun olan 119 kişi sertifikalarını aldı.

Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumluları kursundan mezun olan 119 kişi sertifikalarını aldı. Fatsa Halk Eğitim Merkezindeki törende kursiyerlere belgelerini, Kaymakam Bekir Atmaca, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile İlçe Milli Eğitim şube müdürleri verdi. Kaymakam Bekir Atmaca, sınav sorumlularının çok önemli bir görevi ifşa ettiklerini belirterek, "Bugün siz burada eğitimlerinizi 120 saate çıkardınız. İlerleyen günlerde hepiniz direksiyon sınavlarına gireceksiniz ve sürücülerin ehliyet almasında önemli rol oynayacaksınız. Ben eminim ki sizler hak edeni trafiğe çıkaracak, hak etmeyeni ise trafiğe çıkarmayacaksınız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: