Motorola da kendi akıllı saatini üretecek

Akıllı saat piyasasında hareketlilik sürüyor. Motorola, akıllı saat üretimi için kolları sıvıyor.

Son zamanlarda akıllı saat piyasasında sürekli olarak değişimler oluyor. Büyük, küçük her firma kendi akıllı saatini üretebilmek için büyük çaba harcıyor. Görünüşe göre Google’ın satın aldığı Motorola da bu yarışa girmeye hazırlanıyor.
Motorola’nın yayınladığı iş ilanında “Üst düzey kalitede giyilebilir teknoloji” üretmek için yeni çalışanlar aradığı belirtiliyor. Daha önce 2011 yılında MotoACTV isimli fitness, saat ve mp3 çaları bir arada bulunduran bir saat piyasaya süren Motorola satış konusunda istediği rakamlara ulaşamamıştı. Şimdi ise çok daha üst düzey bir cihaz geliştirerek akıllı saat piyasasına başarılı bir giriş yapmak niyetinde.
Samsung, Microsoft ve Apple akıllı saat teknolojisiyle uğraşan firmalar arasında. Bunların dışında Pebble gibi farklı firmalar da kendi akıllı saatlerini satışa sunmuş durumda. Motorola’nın ve dolayısıyla Google’ın da bu rekabetin içine girmesi yakın zamanda çok büyük bir çekişmenin yaşanacağını söylemek zor değil. Bakalım giyilebilir teknolojiler hayatımıza ne kadar girecek. Bunu zaman gösterecek.

Reklam
Reklam

Gençlere Özel İnternet Tarayıcısı!