Motosiklet

Supermoto ve motokros branşlarında birçok başarılar elde eden Harun Çabuk, Türkiye'yi bu sezon Moriwaki 250 Junior Kupası'nda temsil edecek.

Supermoto ve motokros branşlarında birçok başarılar elde eden Harun Çabuk, Türkiye'yi bu sezon Moriwaki 250 Junior Kupası'nda temsil edecek.

Motosiklet Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, geçen sezon supermoto sınıfında Avrupa şampiyonluğu kazanan 15 yaşındaki Çabuk, federasyonun desteğiyle, Moriwaki 250 Junior Kupası'nda mücadele edecek.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu gözetiminde antrenman yapan genç motosikletçi, Moriwaki Kupası'nda 4 zamanlı Honda 250 CRF motosikletiyle boy gösterecek.

Reklam
Reklam

Moriwaki 250 Junior Kupası'nda, 15-18 yaşları arasındaki sporculara yarışların yanı sıra özel eğitim de verilecek. Moriwaki Kupası ve Avrupa Kupası, Hollanda ve İsviçre şampiyonalarıyla birlikte koşulacak.

Kupada Harun Çabuk'tan başka Hollanda, Almanya, Finlandiya, Portekiz ve İsviçreli 23 yarışçı mücadele edecek.

Moriwaki 250 Junior Kupası'nın yarış takvimi şöyle:

30 Mart: Assen-Hollanda

01 Nisan: Assen-Hollanda

26-28 Nisan: Assen-Hollanda

01 Haziran: Assen-Hollanda

08-09 Haziran: Oschersleben-Almanya

05 Temmuz: Hollanda

13-14 Temmuz: Zolder-Belçika

03-04 Ağustos: Dijon-Fransa

24-25 Ağustos: Rhin-Fransa

07-08 Eylül: Hockenheim-Almanya

04-06 Ekim: Magny Cours-Fransa

11-13 Ekim: Assen-Hollanda

Muhabir: Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: