Motosiklet

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2. ayağında dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2. ayağında dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Ormanspor Kulübü tarafından organize edilen şampiyonanın 2. ayağı, Esenköy Akdeniz Off-Road Park'ta yapıldı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya ve Bursa'dan 73 sporcunun katıldığı şampiyonada, motokrosçular zorlu parkurda mücadele etti. Toz kalkmaması için Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözler sık sık parkuru suladı.

Yarışta MX1 kategorisinde yarışan Sinan Memnun, atlayış sırasında dengesini kaybederek düştü. Sol bileğinin kırıldığı öğrenilen Memnun, parkurda hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yarışlarda sınıflarında dereceye giren sporcular ve kategorileri şöyle:

MX1: Ata Nurcan, Şakir Şenkalaycı, Sinan Memnun

MX2: Mehmet Çelik, Ulukan Ulu, Erdem Özgüneş

Mx2: Junior: Asrın Rodi Pak, Galip Alp Baysan, Mustafa Çetin

MX3: Mücahit Talha Zengin, Batıkan Ulu, Yılmaz Turan

Veteran: Koray Uysal, Ümit Dirin, Hayattin Söyler

85 cc: Can Öncü, Batu Dönmez, Yasin Karaböce

65 ccA: Deniz Öncü, Furkan Valimaki, Berkay Demir

65 ccB: Ata Kahvecioğlu, Muhammet Hamza Zengin, Aykut Savaş

50 cc: Alper Savaş, Buğrahan Bayraktar, Akil Ulusan

ATV: Mehmet Saygın, Ömer Muhsin, İsmail Demir

Muhabir: Utku Uçrak / Hatice Özdemir / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: