Motosiklet hırsızına suçüstü

Nizip Devlet Hastanesi'nde bir haftada içinde 2 motosiklet çalan hırsız suçüstü yakalandı, hırsızın çalma anları güvenlik kamerası tarafından saniye

Nizip Devlet Hastanesi'nde bir haftada içinde 2 motosiklet çalan hırsız suçüstü yakalandı, hırsızın çalma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Nizip Devlet Hastanesi bahçesinden plakası ve sahibi öğrenilmeyen motosikleti çalmak isteyen Hüseyin T. (32) ve ona gözcülük ettiği öğrenilen Mehmet K. (22) hastane çevresinde bekleyen Polisler tarafından farekildi.

Polisin geldiğini fark eden zanlılar ile polisler arasında yaşanan kısa kovalamacanın ardından, zanlılar bir sokakta kıstırılarak yakalandı.

Reklam
Reklam

Nizip Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan zanlıların, bir hafta öncede hastane bahçesinde Mustafa Karataş'a ait 27 NJ 002 plakalı motosikleti çaldıkları tespit edildi.

Zanlılardan Hüseyin T'nin, hırsızltan 24 kaydının bulunduğu öğrenildi. Her iki hırsızlık olayı, hastane yakınlarında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydeldi.

Emniyete işlemleri tamamlanan Hüseyin T. (32) ile ona gözcülük ettiği öğrenilen Mehmet K. (24) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: