Motosiklet kamyonla çarpıştı: 3 ağır yaralı

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde motosiklet ile kamyonunu çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan üç kişi ağır yaralandı.

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde motosiklet ile kamyonunu çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan üç kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kümbet Yolu Şahindere Mahallesi Son Durak Camii kavşağında meydana geldi. Kamyonla motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan Nazım Kaya (30) ve Tahsin Kaya (48) ve Mehmet Kaya (35) ağır şekilde yaralandılar.

Yaralılar birer birer ambulanslarla Kağızman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Belinden acılar içinde kıvranan Tahsin Kaya da bir süre ambulansın gelmesini bekledi. Vatandaşlar bu sırada yaralıyı konuşturarak teselli etmeye çalıştılar. Sağlık görevlilerinin de olay yerindeki müdahalesinin ardından Tahsin Kaya da ambulansla Kağızman Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Durumları ağır olan üç yaralı da kaldırıldıkları hastanedeki yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavileri için Ambulanslarla Kars Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler.

Kağızman Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: