Motosiklet kanala uçtu: 2 yaralı

Şanlıurfa’da seyir halinde ki bir motosiklet kaza yaptı.

Kaza yapan motosiklet DSİ’ye ait sulama kanalına uçtu, motosiklette bulunan 2 kişi son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa Akçakale karayolu 18. kilometrede meydana geldi. İddiaya göre Akçakale istikametinden Şanlıurfa’ya gelen 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü Gökhan Karataş motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaza yapan motosiklet bir anda DSİ’^ye ait sulama kanalına uçtu.

Motosikletin kaza yaptığını ve kanala uçtuğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 ilk yardım ekiplerine bildirdi. Bu sırada kanala düşen 22 yaşındaki Gökhan Karataş 15 yaşındaki Mehmet Asma’yı vatandaşlar kendi imkanları ile sulama kanalından çıkardı. Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralıları ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz