Motosiklet kazası: 2 yaralı

Beşiktaş'ta aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan motosiklet önce kaldırıma daha sonra da ağaca çarptı. Kazada...

Beşiktaş'ta aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan motosiklet önce kaldırıma daha sonra da ağaca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Can Baykan ve arkasında oturan Tutku Keser yaralandı. Yaralılar Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 01.00 sıralarında Dolmabahçe Caddesi Saltanatkapısı önünde meydana geldi. Can Baykan'ın kullandığı 34 TH 6717 plakalı motosiklet, Beşiktaş'tan Taksim istikametine giderken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce kaldırıma daha sonra da ağaca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Can Baykan hafif yaralanırken arkasında oturan Tutku Keser'in ayağı kırıldı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Tutku Keser'in kırılan ayağına ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri yaptı ve 2 yaralıyı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazazedelerin kask takması hayati bir yara almalarını engelledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz