Motosiklet Sürücüsü Ölümden Döndü

Bursa Orhangazi-İznik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında önünde seyir halindeki bir hafif ticari araca,...

Bursa Orhangazi-İznik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında önünde seyir halindeki bir hafif ticari araca, aracın dönüş yaptığı esnada motosiklet çarptı. Çarpmanın şiddeti ile motosikletten savrulan sürücü yaralandı.

Kaza, Orhangazi-İznik karayolu üzerinde meydana geldi. İznik istikametinden Orhangazi’ye doğru giden Yüksel Köse (33) idaresindeki 16 VV 687 plakalı hafif ticari araç, Orhangazi girişinde emniyet şeridine geçerek kontrollü bir şekilde yolun solundaki şantiye alanına dönmek istedi.

Reklam
Reklam

Bu esnada aynı yönde seyir halindeki Talip Gül (34) idaresindeki plakasız motosiklet dönüş yapan hafif ticari araca yandan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan motosiklet sürücüsü Talip Gül yaralandı. Yaralanan sürücüsü olay yerine çağrılan ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: