Motosiklet Tutkunları İçin Buluşma Noktası

Motor tutkunu bir reklamcı olan Tuna Karslı tarafından kurulan site, motor tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap...

Motor tutkunu bir reklamcı olan Tuna Karslı tarafından kurulan site, motor tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Mymotosiklet.com, kasktan bakım ürünlerine, modifiye parçalardan giyime kadar 4 bini aşkın ürün çeşidiyle en zengin içeriğe sahip ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen aksesuar sitesi. Bir ‘tık’la ulaşılabilecek yüzlerce marka ve ürün, motosiklet tutkunlarını bekliyor.

Sitede kullanıcılara her türlü aksesuar, kıyafet ve malzeme, internet aracılığı ile hızlı, kolay ve güvenilir bir alışveriş deneyimiyle sunuluyor. Sitede kullanıcılar için yer alan motosiklet kaskı, bot, yağmurluk, eldiven, dizlik, bellik gibi giysi ve koruma malzemelerinin yanı sıra, motosiklet için de branda, lastik çanta, motor yağları, egzoz, alarm gibi aksesuarlar bulunuyor.

Reklam
Reklam

En iyi markalardan tüm modellerin uygun fiyatla ve güvenli alışveriş sistemiyle sunulması, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen aksesuar sitesi olmasını sağlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: